Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Karitsaa saatavilla, soita Jormalle ja varaa!

Lampolan puodissa runsas valikoima taljoja, kannattaa tulla katsomaan!

Torikan Lampola on pieni lammastila Vampulassa (nykyisin osa Huittista), eteläisessä Satakunnassa. Lammaskatraamme koostuu 70 uuhesta, kahdesta pässistä sekä vaihtelevasta määrästä karitsoja. Rotuina ovat suomenlammas, rygja ja oxford down. Suurin osa laumasta on edellisten risteytyksiä.

Päätuotteemme on karitsanliha eri muodoissa, mm. tuoreena, savustettuna, makkaroina ja säilykkeenä.

Lisäksi meiltä saa kauniita, persoonallisia lampaantaljoja kaikissa väreissä, sekä itse valmistettuja käsitöitä ja käsityötarvikkeita. Kaikkia tuotteita myydään pääasiassa suoraan tilalta.

Yhteinen nimittäjä kaikille tuotteillemme on tietysti kotieläimistä monipuolisin – lammas. Myös eläviä lampaita ja karitsoja on mahdollista ostaa, maedivisna-statuksemme on 3.

Olette tervetulleita ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme meille Vampulaan. Osaa tuotteista voi myös tilata ja silloin tällöin meidät löytää myös markkinoilta lähiseudulta.

Lisäksi tuotteitamme myydään mm. WamPullassa, K-supermarket Lautturissa, Huittisten REKO-lähiruokarenkaassa, Huittisten toripuodissa, Satulinnassa Huittisissa ja Parikkalassa Iloisen Pässin Maalaispuodissa!

Tuotteiden saatavuutta kannattaa aina tiedustella ennen käyntiä, sillä esimerkiksi lihaa ei ikävä kyllä ole aivan jatkuvasti saatavilla. Oman lammaspaistin tai vaikkapa koko ruhon voikin parhaiten varmistaa varaamalla sen etukäteen.

Tervetuloa!

Toivottavat Torikat


©2017 Torikan Lampolan kotisivut - suntuubi.com